Kostanjevica na Krki, Pogled iz balona | 20 €

80 strani, 120 fotografij, slovenski in angleški jezik, trda vezava, format: 24 x 20 cm

Fotomonografija Pogled iz balona - Kostanjevica na Krki je delo fotografov, ki so v svoj objektiv ujeli lepote Kostanjevice na Krki, ki je edinstvena prav iz ptičje perspektive.

Avtorji fotografij so: Goran Rovan, Hrvoje Teo Oršanič, Marjan Jerele, Lojze Kalinšek, Boštjan Colarič, Blaž Mirt, Rajko Čuber, Borut Peterlin, Vlado Bucalo, Matej Jordan in Mitja Mladkovič.

Na 80. straneh je kar 120 izbranih fotografij. V knjigi je poleg slovenskega opisa tudi prevod v angleški jezik. Besedilo je napisala mag. Lea-Marija Colarič-Jakše.

Knjiga je razdeljena na šest poglavij: Kostanjevica na Krki, Galerija Božidar Jakac, Kostanjeviška jama, Reka Krka, Krakovski gozd in Dežela pod Gorjanci. 

Pri izbiri plačila po predračunu stroške pošiljanja krijemo mi. Pri plačilu po prevzemu pa je strošek pošiljanja 2,5 eur. V primeru, da v istem dnevu naročite več izdelkov bomo vsa naročila združili v eno, strošek pošiljanja pa se ne bo sešteval. Rok dobave je 1 - 3 delovne dni. 


Stroške pošiljanja krijemo mi. Po oddanem naročilu vam bomo poslali predračun. Po plačilu predračuna v roku 1 - 3 delovnih dni pošljemo izdelek. V primeru, da v istem dnevu naročite več izdelkov bomo vsa naročila združili v eno. 

 
Ime in Priimek *
Ime in Priimek
NASLOV ZA DOSTAVO